Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-03-2018 14:22

Διαγωνισμός Δημιουργικής Επικοινωνίας: «Υγιής Ζωή», από το ΓΤΠ σε συνεργασία με επτά κυπριακά πανεπιστήμια

Μια μοναδική ευκαιρία για φοιτητές Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών αποτελεί ο Διαγωνισμός Δημιουργικής Επικοινωνίας με θέμα: «Υγιής Ζωή», που διοργανώνει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ) σε συνεργασία με επτά κυπριακά πανεπιστήμια.

Μεγάλα χρηματικά βραβεία ύψους €1.000, €750 και €500 θα απονεμηθούν στις τρεις καλύτερες συμμετοχές. Για την αξιολόγησή τους, τον πρώτο λόγο θα έχουν η πρωτοτυπία και ο βαθμός πειστικότητας στη μετάδοση του μηνύματος, ώστε να υπηρετηθεί ο στόχος της επικοινωνίας: να πεισθούν οι νέοι ηλικίας 15-35 ετών να αλλάξουν, σε κάποιο βαθμό, τις συνήθειές τους ή/και τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν, ώστε να βελτιώσουν την υγεία τους –σωματική ή/και πνευματική/ψυχολογική.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν πτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές των πανεπιστημίων που έχουν συνυπογράψει το σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας με το ΓΤΠ (Πανεπιστήμιο Κύπρου, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Πανεπιστήμιο Frederick και UCLan Cyprus).

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και η τελετή βράβευσης αναμένεται να διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι.

(ΜΛ)