Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-06-2019 08:18

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 11ης Ιουνίου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 12ης Ιουνίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 44 κλήσεις για βοήθεια, 24 πυρκαγιές, δεκαοκτώ ειδικές εξυπηρετήσεις και δύο ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 23.23 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αίθουσα του καθηγητικού συλλόγου στον ισόγειο χώρο του Λυκείου Αγίου Νικολάου στην οδό Αγίας Αικατερίνης, στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 23.49. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε επίπλωση και εξοπλισμός ενώ από τον καπνό ζημιά έπαθε η βαφή ολόκληρης της αίθουσας. Στον χώρο πέριξ του σχολείου υπήρχαν πυρκαγιές σε ακόμα δύο μεγάλα σκυβαλοδοχεία. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 04.09 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας BMW X6 το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στάθμευσης οικίας στην οδό Αγίου Σάββα στην Πέγεια. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.47. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές ενώ επηρεάστηκαν εξωτερικά η πόρτα της κουζίνας της οικίας και ένα κλιματιστικό. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 04.43 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κινηματογράφο στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05.40. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές στην κύρια είσοδο και τον προθάλαμο του κτηρίου. Στο μέρος του επεισοδίου παρευρέθηκε το Τ.Α.Ε. Αστυνομίας. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η πυρκαγιά θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΜΓ)