Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-06-2019 18:55

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής κ. Δημήτρη Συλλούρη στα εγκαίνια των νέων κτηριακών εγκαταστάσεων αισθητικής του KES College

Είναι μια σημαντική μέρα για τη Σχολή Αισθητικής του KES College και των φοιτητών της, γιατί υλοποιήθηκε το όραμά της για επέκταση των υποδομών της και την εξέλιξή της.

Το KES College -ως το πρώτο Κολλέγιο που ίδρυσε και λειτούργησε Σχολή Αισθητικής- αποτελεί τα τελευταία 40 χρόνια σημαντικό κομμάτι της ανώτερης εκπαίδευσης του τόπου, προσφέροντας αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών και προετοιμάζοντας την άμεση ένταξη των φοιτητών στην αγορά εργασίας.

Το πιο σημαντικό διακύβευμα του εκπαιδευτικού μας συστήματος είναι η ενίσχυση των προγραμμάτων σπουδών, η τεχνολογική εξέλιξη των μέσων παροχής σπουδών και η άμεση ένταξη στην αγορά εργασίας.

Στην εποχή της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων σχετικά με την οργάνωση, τη διοίκηση, τη διαχείριση, και την επιχειρηματικότητα, αλλά και η απόκτηση τεχνολογικών γνώσεων για επιλογή κατάλληλων μηχανημάτων και εξοπλισμού της μονάδας αισθητικής, είναι  απαραίτητα για την εξέλιξη του προγράμματος.

Η Σχολή Αισθητικής του KES College διαθέτει πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών, αλλά και κτηριακές εγκαταστάσεις και υποδομές που παρέχουν θεωρητικές και εργαστηριακές γνώσεις που στοχεύουν στην επιστημονική κατάρτιση σε θέματα του κλάδου της αισθητικής και στην άρτια εξειδίκευση των φοιτητών σε σύγχρονες μεθόδους.

Κλείνοντας, να ευχηθώ κάθε επιτυχία και να συγχαρώ το KES College για τη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξή του.  

----------------------------

(ΜΓ/ΕΙ)