Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-06-2019 08:49

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 12ης Ιουνίου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 13ης Ιουνίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 34 κλήσεις για βοήθεια, 20 πυρκαγιές, δεκατρείς ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση.

Η ώρα 01.20 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου έξω από το γκαράζ επιδιόρθωσης οχημάτων στον δρόμο αριθμός 137 στα Πάνω Πολεμίδια, στη Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Μονοβόλικου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.48. Ένα όχημα μάρκας MAZDA DEMIO υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 02.44 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στο Ακάκι, στην Λευκωσία. Όχημα μάρκας PROTON συγκρούστηκε σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με ομάδα και όχημα διάσωσης. Ένα άτομο απεγκλωβίστηκε από το όχημα με την χρήση διασωστικών εργαλείων και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Λευκωσίας.

(ΜΓ)