Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-06-2019 18:48

Η ΥΜΕΕ κα Βασιλική Αναστασιάδου επισκέφθηκε το Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας

Το  Κέντρο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας στη Λευκωσία, επισκέφθηκε σήμερα η Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων κα Βασιλική Αναστασιάδου.

Η κα υπουργός είχε συνάντηση με εκπροσώπους των συντεχνιών των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στο πλαίσιο της οποίας, συζητήθηκαν το χθεσινό περιστατικό της υποχώρησης μέρους της οροφής στο χώρο που στεγάζεται το Κέντρο Ελέγχου και κατ΄ επέκταση, τα ζητήματα της διασφάλισης της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων και της απρόσκοπτης διαχείρισης του εναέριου χώρου της Κύπρου.

Πρώτο μας μέλημα, σημείωσε με δηλώσεις της η κα. Αναστασιάδου, είναι η η ασφάλεια των εργαζομένων στο Τμήμα και η συνέχιση της αποτελεσματικής διαχείρισης του εναέριου χώρου.

 Η κ. Αναστασιάδου εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση ότι πριν από τις διακοπές του καλοκαιριού, θα έχει ενώπιον της την πρόταση των αρμοδίων υπηρεσιών για το θέμα του νέου εξοπλισμού για το Κέντρο Ελέγχου, μέσω του οποίου θα ανοίξει ο δρόμος, για μετακίνηση του Τμήματος στο κτίριο που βρίσκεται στην περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς.

( ΔΚ )