Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-06-2019 09:20

Αντιπροσωπία της Βουλής στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας θα συμμετάσχει στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ΔΣΟ, στην Τιφλίδα

Η αντιπροσωπία της Βουλής των Αντιπροσώπων στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), αποτελούμενη από τους βουλευτές κ. Άγγελο Βότση (επικεφαλής),  κα Ευανθία Σάββα και κ. Ηλία Μυριάνθους, αναχωρεί μεθαύριο Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019, για την Τιφλίδα, για να συμμετάσχει στις εργασίες της 26ης Γενικής Συνέλευσης της ΔΣΟ, με κεντρικό θέμα «Η Συμβολή του Κοινοβουλευτισμού στην Κατανόηση των Σύγχρονων Κοινωνικό-Πολιτικών Φαινομένων». Την αντιπροσωπία συνοδεύει ο Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων της Βουλής κ. Βασίλης Κοιλιαρής. 

Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Γεωργίας, κ. Irakli Kobakhidze, στην παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, κας Salome Zourabichvili, θα κηρύξει την έναρξη των εργασιών της Συνέλευσης, σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Γεωργιανό Κοινοβούλιο, όπου θα γίνουν και τα εγκαίνια της έκθεσης αγιογραφίας, με θέμα «Η Ανάσταση του Ιησού». Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα διαρκέσουν μέχρι τις 21 Ιουνίου.

Τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπίας θα συμμετάσχουν σε συζητήσεις επί του κεντρικού θέματος, επί του απολογισμού δραστηριοτήτων της και του οικονομικού της απολογισμού, όπως και επί του προγραμματισμού των δραστηριοτήτων της για το επόμενο έτος.

Με την ευκαιρία της παρουσίας στην Τιφλίδα, οι σύνεδροι θα γίνουν δεκτοί από τον Πατριάρχη Γεωργίας κ.κ. Ηλία Β’.

_______________

/ΣΧ