Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-06-2019 13:51

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Κεντρικού Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Κεντρικού Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών, στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη και του Υπουργού Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνου Πετρίδη.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα κ. Άκης Πούρος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «ήταν μια συνάντηση εποικοδομητική, χρήσιμη και παραγωγική.

Παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Αρχείο Περιουσιών στο οποίο φαίνεται καθαρά ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της κατεχόμενης περιουσίας, πόσα στοιχίζει η περιουσία κάθε ιδιοκτήτη και ποια βοήθεια έχει πάρει από το κράτος ο ιδιοκτήτης αυτός.

Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια της Κυβέρνησης για να προχωρήσει στη χάραξη μιας νέας, δίκαιης και ορθολογιστικής προσφυγικής πολιτικής».

Ερωτηθείς ο κ. Πούρος είπε ότι η αξία της περιουσίας είναι με τιμές του 1974 «τις οποίες μπορεί να μετατρέψουμε σε σημερινές τιμές».

(ΡΜ/ΑΜ/ΕΙ)