Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-07-2019 13:03

Η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών και η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ υπέγραψαν Συμφωνία Συνεργασίας

Συμφωνία Συνεργασίας μεταξύ του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ) και του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ υπογράφηκε σήμερα, Τρίτη 23 Ιουλίου 2019, στο γραφείο της Διευθύντριας ΓΤΠ. Τη Συμφωνία υπέγραψαν η Διευθύντρια ΓΤΠ κα Σόφη Μιχαηλίδου και η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ κα Μαρία Κυριάκου.

Η εν λόγω Συμφωνία υπογράφηκε για  τη διοργάνωση του Cyprus Media Summit 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2019 και των Cyprus Digital Marketing Awards 2019, τα οποία θα πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο του 2019. Το Media Summit, με κεντρικό θέμα την ανάπτυξη, θα συγκεντρώσει το σύνολο του κλάδου της Επικοινωνίας για να καλύψει τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την αγορά. Διεθνείς ομιλητές και ανώτατα στελέχη από τους μεγαλύτερους διαφημιζόμενους οίκους, media και ad agencies καθώς και premium publishers και broadcasters θα μοιραστούν τα δικά τους insights για να αναδείξουν τη συνολική εικόνα του κλάδου και της εξέλιξής του. Τα Cyprus Digital Marketing Awards έρχονται για να αναδείξουν τις σημαντικότερες τάσεις, να εμπνεύσουν και να επιβραβεύσουν τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές ενέργειες σε κάθε σημαντική πτυχή του Digital Marketing.

(ΜΓ)