Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-08-2019 13:24

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία στηρίζουν την Εθνική Ομάδα Μεταμοσχευμένων Αθλητών

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, ως υποστηρικτές της Εθνικής Ομάδας Μεταμοσχευμένων Αθλητών, παρέδωσαν στις 5 Αυγούστου, 2019 στους αθλητές και συνοδούς τους, τις στολές που θα φορούν κατά τη διάρκεια των Παγκόσμιων Αγώνων Μεταμοσχευμένων Αθλητών. Οι στολές φέρουν στην μπροστινή όψη τα λογότυπα των Κυπριακών Ταχυδρομείων και του Συνδέσμου Μεταμοσχευμένων Κύπρου ενώ, στην πίσω όψη τη λέξη "Cyprus".

Οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Μεταμοσχευμένων Αθλητών αναχώρησαν, χθες, για το Newcastle της Αγγλίας όπου θα συμμετέχουν στους Παγκόσμιους Αγώνες Μεταμοσχευμένων το διάστημα 18-24 Αυγούστου, 2019.

Η Κύπρος θα συμμετέχει στα αγωνίσματα του μπόουλινγκ και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ).

H παράδοση των στολών έγινε από το Διευθυντή των Κυπριακών Ταχυδρομείων, κ. Ανδρέα Γρηγορίου, κατά τη διάρκεια προπόνησης της ομάδας μπόουλινγκ, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Kykkos Bowling, στη Λευκωσία, στην παρουσία του προπονητή κ. Χρίστου Κουρτελίδη.

Ο κ. Γρηγορίου, αφού ευχήθηκε καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους αθλητές, ανάφερε ότι η στήριξη των Κυπριακών Ταχυδρομείων στις αθλητικές ομάδες ασθενών θα συνεχιστεί και εντάσσεται στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς.

Την Εθνική Ομάδα αποτελούν οι αθλητές Γιάννος Νεάρχου, Νίκος Καζίνος, Αντώνης Αντωνίου και Χαράλαμπος Σωτηρίου στο μπόουλινγκ και ο Κώστας Παπαδάμου στην επιτραπέζια αντισφαίριση.   

(ΕΚ)