Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-08-2019 19:14

Διοργάνωση εκδήλωσης για την προώθηση και προβολή της ιστορίας και του πολιτισμού των κατεχόμενων Δήμων και Κοινοτήτων

Μετά από πρωτοβουλία του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Δημαρχείο Λεμεσού, ευρεία σύσκεψη με στόχο τη διοργάνωση εκδήλωσης για προώθηση και προβολή της ιστορίας και του πολιτισμού των κατεχόμενων Δήμων και Κοινοτήτων.

Στη σύσκεψη, της οποίας προήδρευσε ο Υπουργός Παιδείας κ. Κώστας Χαμπιαούρης, μαζί με τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νίκο Νικολαΐδη, συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ένωσης Κατεχόμενων Δήμων, της Ένωσης Κατεχόμενων Κοινοτήτων και λειτουργοί του Δήμου Λεμεσού και του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).

Κατά τη διάρκειά της, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση μεγάλης εκδήλωσης τον Νοέμβριο του 2019, στον Δημοτικό Κήπο Λεμεσού, στην οποία θα συμμετάσχουν οι 9 κατεχόμενοι Δήμοι και οι 136 κατεχόμενες κοινότητες. Στην εκδήλωση θα λαμβάνουν χώρα δραστηριότητες με στόχο την προβολή και προώθηση της ιστορίας και του πολιτισμού του κάθε Δήμου και Κοινότητας.

Την εκδήλωση, η οποία εμπίπτει στο πλαίσιο της προώθησης του υπό έμφαση στόχου του ΥΠΠΑΝ «Γνωρίζω, δεν ξεχνώ και αγωνίζομαι», θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν κατά τις πρωινές ώρες μαθητές και μαθήτριες, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΙΠ