Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-03-2018 08:01

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 26ης Μαρτίου 2018 μέχρι και τις 06.15 της 27ης Μαρτίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 26 κλήσεις για βοήθεια, 16 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 13.19 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο ισόγειου κατοικίας στην οδό Δραγούμη στην Έγκωμη. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η ώρα 13.58 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Από την πυρκαγιά υπέστη ζημιές το υπνοδωμάτιο και ο εξοπλισμός του ενώ από τον καπνό και τα θερμά αέρια υπέστη ζημιές και η βαφή ολόκληρης της κατοικίας. Δύο άτομα (μία γυναίκα και ένα παιδί) τα οποία βρίσκονταν στην οικία εξήλθαν με ασφάλεια πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλικτήρες νερού από τα βυτία των πυροσβεστικών οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με την Αστυνομία. Παρόλο που δεν καταλήξαμε σε ασφαλή συμπεράσματα, η πιθανότητα η πυρκαγιά να προκλήθηκε από αναμμένο κερί δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Η ώρα 00.58 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα μάρκας Mercedes, σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο στην οδό Πορφύριου Δικαίου στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01.15. Από την πυρκαγιά το αυτοκίνητο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και πρόκειται περί εμπρησμού.

Η ώρα 01.26 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ιδιωτικό όχημα μάρκας Mitsubishi Pajero σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην οδό Ευάγγελου Γεωργίου στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.00. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 06.10 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε Mercedes ML 320 σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στην οδό Αργούς στα Πολεμίδια. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη Λεμεσού με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06.22. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν  σε συνεργασία με την Αστυνομία και πρόκειται περί εμπρησμού.

 

(ΜΓ)