Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-09-2019 10:18

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 10, 11 και 12/9/2019 καθώς και τη Δευτέρα 16/9/2019, μεταξύ των ωρών 19:00 το βράδυ και 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας,θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

  • Στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου όπου θα εκτελούνται εργασίες θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε  μήκος 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.
  • Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία από τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του ανισόπεδου κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου ή/και διαμέσου της οδού Χριστάκη Κράνου και του παραλιακού δρόμου.
  • Επίσης η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό από τον κόμβο Μουτταγιάκας θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου του Παραλιακού δρόμου.

2. Εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 14/9/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 - 16:30,  στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα από την έξοδο προς Σκαρίνου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας, θα διεξάγονται εργασίες καθαρισμού της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος από 200μ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΜΓ)