Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-09-2019 10:46

CAROB Awards – Βραβεύονται όσοι διακρίθηκαν στα πρώτα Βραβεία Κυπριακής Διαφήμισης

Τα CAROB Awards, τα πρώτα Βραβεία Κυπριακής Διαφήμισης, θα διεξαχθούν την Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η ώρα 19:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε μια βραδιά-γιορτή για τον κόσμο της διαφήμισης και επικοινωνίας στην Κύπρο, παρουσία κοινού που ξεπερνά τα 500 άτομα. Η τελετή απονομής των βραβείων θα είναι απλή και σεμνή, με κάποιες μικρές εκπλήξεις. Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι Άννα Μονογιού και Τόνυ Δημητρίου.

Πάνω από 340 διαφημιστικά έργα που υλοποιήθηκαν τα έτη 2016 – 2018, διαγωνίστηκαν σε πέντε ενότητες: AD (τηλεόραση, έντυπα, ραδιόφωνο και υπαίθριες διαφημίσεις), Design (εταιρική ταυτότητα), PR (υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων), Digital & Mobile και Integration (ολοκληρωμένες εκστρατείες). Τα βραβεία αναδείχθηκαν μετά από βαθμολογία πέντε κριτικών επιτροπών, με μέλη εκπροσώπους διαφημιστικών εταιρειών /εταιρειών επικοινωνίας, διαφημιζόμενους, εκπροσώπους των ΜΜΕ, κ.λπ. Τα βραβεία παραμένουν εμπιστευτικά και θα ανακοινωθούν εκείνη τη βραδιά.

Τα Carob Awards αποτελούν τον πρώτο επίσημο θεσμό επιβράβευσης της δημιουργικότητας στη διαφήμιση στην Κύπρο. Ο Σύνδεσμος Διαφήμισης – Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) είναι o διοργανωτής των βραβείων και συνδιοργανωτής είναι το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα: http://carobawards.com/

(ΕΑ/ΕΚ)