Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-09-2019 14:34

Εργασίες της ΑΗΚ στις Λεωφόρους Αθαλάσσας και Γ. Παρασκευαḯδη, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργω, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 15/9/2019, μεταξύ των ωρών 06:00 – 19:00, στη Λεωφόρο Αθαλάσσας, στο Στρόβολο, στο ύψος του καταστήματος Σοφοκλή Κυπριανού, θα εκτελούνται εργασίες από την Α.Η.Κ..

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα της Λεωφόρου με κατεύθυνση προς την Λεωφόρο Γ. Παρασκευαḯδη (πρώην Ακροπόλεως) σε μήκος περίπου 50μ. θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διά μέσου της άλλης λωρίδας.

Περαιτέρω, την Κυριακή 15/9/2019, μεταξύ των ωρών 06:00 – 18:00, στη Λεωφόρο Γ. Παρασκευαḯδη (πρώην Ακροπόλεως) στο Στρόβολο στο ύψος της στάσης λεωφορείου έξω από το κατάστημα Marks and Spencer, θα εκτελούνται, επίσης, εργασίες από την Α.Η.Κ..

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα της Λεωφόρου, προς Λευκωσία θα είναι κλειστό και στις δύο λωρίδες και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται διά μέσου του πλαγιόδρομου μπροστά από το κατάστημα Marks and Spencer.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

(ΕΚ)