Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-09-2019 10:01

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εκτέλεση έργων στη συμβολή της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου με τις Λεωφόρους Δημήτρη Σταύρου και Ιδαλίου, στα Λατσιά

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 21/9/2019 και την Κυριακή 22/9/2019, μεταξύ των ωρών 06:00 - 18:00, τμήματα των δρόμων που καταλήγουν στη συμβολή της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου με τις Λεωφόρους Δημήτρη Σταύρου και Ιδαλίου στα Λατσιά, θα είναι κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης έργων στον υπό κατασκευή κυκλικό κόμβο στην εν λόγω συμβολή.

Η κυκλοφορία από και προς την ευρύτερη περιοχή θα γίνεται από τις παραπλεύρους οδούς.

2. Εργασίες εκσκαφής στη Λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 18/9/2019, μεταξύ των ωρών 08:30 - 13:00, στη Λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου (δρόμος προς Ορόκλινη από διασταύρωση με τον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, 185μ. μετά την αερογέφυρα του αυτοκινητόδρομου), θα γίνονται εργασίες εκσκαφής από την Cyta.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει πρώτα η κατεύθυνση από Ορόκλινη προς Λάρνακα και τέλος η αντίθετη κατεύθυνση (προς Ορόκλινη) για μήκος 200μ. ανά κατεύθυνση, με τη χρήση φώτων τροχαίας και αστυνόμευση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΜΓ/ΣΧ)