Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-04-2024 11:38

Ευρωεκλογές 2024 - Υποβολή υποψηφιοτήτων: Δηλώσεις του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

Υποβλήθηκαν σήμερα, 24 Απριλίου 2024, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» στη Λευκωσία, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των νέων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σε δηλώσεις του μετά την υποβολή των υποψηφιοτήτων του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) , ο Πρόεδρός του κ. Χρίστος Χρίστου ανέφερε τα εξής:

«Καλημέρα σε όλες και όλους. Καταθέσαμε με τη σειρά μας το δικό μας ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες ευρωεκλογές. Ένα ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από άξιους ανθρώπους, οι οποίοι είναι έτοιμοι να εργαστούν για τα συμφέροντα του κυπριακού ελληνισμού εντός του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Η δέσμευσή μας και το συμβόλαιό μας προς τους πολίτες, οι οποίοι υποστηρίζουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, είναι διαχρονικό και αφορά θέματα, τα οποία απασχολούν την κοινωνία μας και βεβαίως απασχολούν την Κύπρο σε εθνικό επίπεδο. Οι πολιτικές λιτότητας, τις οποίες εφαρμόζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, η ανεξέλεγκτη κατάσταση στο μεταναστευτικό ζήτημα και η διατήρηση αρχών, αξιών και θεσμών, όπως ο παραδοσιακός θεσμός της οικογένειας, είναι ανάμεσα στις προτεραιότητες του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου και βεβαίως των υποψηφίων του.

Στις 9 Ιουνίου έχουμε ραντεβού με την Ιστορία, έχουμε ραντεβού με το μέλλον. Θέλουμε να αγωνιστούμε για τα όσα πιστεύουμε και πρεσβεύουμε μαζί με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές δυνάμεις. Πολύ πρόσφατα μάλιστα ενταχθήκαμε στην οικογένεια των Ευρωπαίων μεταρρυθμιστών και συντηρητικών. Επομένως, από την πλευρά μας έχουμε συμμάχους στην Ευρώπη, τους οποίους θα αξιοποιήσουμε για το καλό της Κύπρου. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια.»

 (EΠ/ΝΖ)