Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-04-2021 10:55

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο των εργασιών κατασκευής της Φάσης 1 του Οδικού Δικτύου του Ενεργειακού Κέντρου Βασιλικού, την περίοδο 24/4/2021 - 23/10/2021,ο ανατολικός δρόμος που συνδέει τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού με το λιμάνι Βασιλικού θα είναι κλειστός για την τροχαία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, όλη η τροχαία κίνηση από και προς Βασιλικό θα διοχετεύεται στον αντίστοιχο δυτικό δρόμο, διαμέσου Μαρί εκτός από οχήματα και πεζούς που θα διακινούνται από και προς παρόδιες περιουσίες για τα οποία θα γίνονται οι ανάλογες διευθετήσεις.

2. Εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι,την Τετάρτη 21/4/2021, την Πέμπτη 22/4/2021 και το Σάββατο 24/4/2021 μεταξύ των ωρών 06:00 - 15:00, στην οδό Θεμιστοκλή  Δέρβη στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

3. Εργασίες καθαρισμού στις λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη και Παρασκευή 22-23/4/2021 μεταξύ των ωρών 07:30 - 14:30 θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού στις λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου.  

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 200μ. περίπου στην μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. 

4. Εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης αγωγού για τις ανάγκες του ΣΑΛΑ σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 21/4/20210 μέχρι την Πέμπτη 29/4/2021 από τις 07:00 μέχρι τις 17:00, θα εκτελούνται εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης αγωγού για τις ανάγκες του ΣΑΛΑ από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία, σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Λευκωσίας (Β1) στο τμήμα μεταξύ Πύργου - Μονής. 

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείσει η βόρεια λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση τη Λευκωσία σε μήκος 120 μ. περίπου και η διαχείριση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με προσωρινά φώτα τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το ΣΑΛΑ απολογούνται  για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να  συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. 

(ΜΓ/ΕΧΡ)