Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-02-2022 11:07

Οδικές εργασίες στις Επαρχίες Πάφου, Λευκωσίας, Λάρνακας και Λεμεσού

1. Βελτιωτικές οδικές εργασίες στον Δήμο Γεροσκήπου, στην Πάφο

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 7/2/2022 – 7/9/2022 (για 7 μήνες), στη συμβολή της οδού Ιπποκράτους με τον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού (Λεωφ. Μακαρίου Γ΄), στον Δήμο Γεροσκήπου, θα διεξάγονται εργασίες βελτίωσης του δρόμου από το Τμήμα Δημοσίων Έργων Πάφου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δρόμοι θα παραμείνουν ανοιχτοί και η τροχαία κίνηση προς/από τη Γεροσκήπου θα λειτουργεί σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση.


2.
Εργασίες οριζόντιας σήμανσης στη Λεωφόρο Λόρδου Βύρωνος, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 6/2/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 - 12:00, στη Λεωφόρο Λόρδου Βύρωνος στη Λευκωσία θα εκτελούνται εργασίες οριζόντιας σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η Λεωφόρος Λόρδου Βύρωνος θα είναι κλειστή από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή μέχρι τη συμβολή της με τις οδούς Μιχ. Καραολή και Γλάδστωνος, και η τροχαία κίνηση από τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή θα διοχετεύεται στη Λεωφόρο Σεβέρη.


3.
Εργασίες από εταιρεία τηλεπικοινωνιών στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022, μεταξύ των ωρών 09:00 - 11:00, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού (Α6), με κατεύθυνση την Πάφο (σε μήκος δρόμου 250μ. περίπου), παρά την έξοδο Ανατολικού, στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, θα εκτελούνται εργασίες από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.


4. 
Εργασίες καθαριότητας νησίδων μεταξύ κυκλικών κόμβων Αεροδρομίου Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Πέμπτη 10/2/2022 μέχρι και την Πέμπτη 24/2/2022, εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, από τον κυκλικό κόμβο νέου Αεροδρομίου μέχρι τον κυκλικό κόμβο παλαιού Αεροδρομίου, θα γίνονται εργασίες καθαριότητας και κλαδέματος των κεντρικών νησίδων, από τον Δήμο Δρομολαξιάς - Μενεού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 500μ. περίπου, κάθε φορά και από τις δύο κατευθύνσεις (εναλλάξ) και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.


5. Εργασίες καθαριότητας νησίδων στον Δήμο Λειβαδιών, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Δευτέρα 7/2/2022 μέχρι και την Τετάρτη 9/2/2022, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, στις Λεωφόρους Α. Στυλιανού και Αλεξάνδρου Παναγούλη στη Λάρνακα, θα γίνονται εργασίες καθαριότητας και κλαδέματος των πλαϊνών και κεντρικών νησίδων, από τον Δήμο Λειβαδιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στη Λεωφόρο Α. Στυλιανού από τον κυκλικό κόμβο Intercollege μέχρι τον κυκλικό κόμβο Λειβαδιών θα κλείνει η λωρίδα που εφάπτεται των εργασιών και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παναγούλη από τον κυκλικό κόμβο Τεχνικής Σχολής μέχρι την εκκλησία Αγ. Σάββα θα κλείνει η μία λωρίδα που εφάπτεται της κεντρικής νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις, και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.


6. Εργασίες στα στηθαία ασφαλείας στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λεμεσού και Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 2/2/2022 - 31/03/2022, εκτός Παρασκευής, Σαββατοκύριακων και αργίας, μεταξύ των ωρών 08:30 - 16:00, στους αυτοκινητοδρόμους Λευκωσίας – Λεμεσού και Λεμεσού – Πάφου, θα εκτελούνται από ιδιωτική Εταιρεία, εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας καθώς και αντικατάσταση ανακλαστήρων στηθαίων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει ανά πάσα στιγμή η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 1000μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


(ΜΒ/ΣΧ)