Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-05-2022 12:51

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες εγκατάστασης νέου μετρητή κυκλοφοριακής ροής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 24 Μαΐου 2022, μεταξύ των ωρών 21:30 - 5:30,στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας (Α1) παρά την έξοδο Λατσιών (ανισόπεδος κόμβος Γ.Σ.Π.) με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης νέου μετρητή κυκλοφοριακής ροής.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, μήκους 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στη Δευτερά

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 και για περίοδο πέντε (5) μηνών, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, στη Δευτερά (δρόμος Ανθούπολης - Παλαιχωρίου) θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής κυκλικού κόμβου στο σημείο συμβολής της με την οδό Αγίας Μαρίνας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από Ανθούπολη προς Παλαιχώρι και αντίστροφα θα διοχετεύεται μέσω προσωρινού παρακαμπτήριου δρόμου μήκους 300μ περίπου. Η συμβολή της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή με την οδό Αγίας Μαρίνας θα είναι κλειστή και οι οδηγοί από Παλαιχώρι προς Δευτερά προτρέπονται να χρησιμοποιούν την προηγούμενη έξοδο προς Ανάγυια – Πάνω Δευτερά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΓ/ΕΧΡ)