Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-12-2022 18:15

Επίσκεψη της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξένια» όπου θα στεγαστεί το Εφετείο, το Εμπορικό Δικαστήριο και το Ναυτοδικείο

Το χώρο όπου θα στεγαστούν, εντός του 2023, τα τρία νέο-ιδρυθέντα δικαστήρια, Εφετείο, Εμπορικό και Ναυτοδικείο επισκέφθηκε σήμερα, 29 Δεκεμβρίου 2022, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κα Στέφη Δράκου με την Αρχιπρωτοκολλητή κα Ειρήνη Χριστοδούλου.

Η κα Υπουργός επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του Συνεδριακού Κέντρου «Φιλοξένια», που θα υποδεχθούν τους 16 νέους δικαστές του Εφετείου, τους επτά δικαστές του Εμπορικού Δικαστηρίου και του Ναυτοδικείου, το νομικό κόσμο και τους πολίτες.

Οι δικαστικές αίθουσες, τα γραφεία δικαστών και πρωτοκολλητών και όλοι οι απαραίτητοι δικαστικοί χώροι έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα και έχει εξασφαλιστεί η απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή ώστε να εγκατασταθεί έγκαιρα.

Η κα Δράκου δήλωσε την ικανοποίησή της για την πρόοδο της διαμόρφωσης του χώρου και αισιοδοξεί πως με τις ελάχιστες εργασίες που απομένουν, θα είναι έτοιμος να τεθεί σε λειτουργία την 1/7/2023.

(ΣΧ)