Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-02-2023 13:49

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων στην Επαρχία Λεμεσού

1. Εργασίες αντικατάστασης καλωδίου τηλεπικοινωνιών σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 17/2/2023, μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου (A6) παρά τον Κόμβο Καντού με κατεύθυνση προς Πάφο, θα εκτελούνται από Ιδιωτική Εργοληπτική Εταιρεία έκτακτες εργασίες αντικατάστασης καλωδίου τηλεπικοινωνιών, λόγω σοβαρής βλάβης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου σε μήκος 700μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

2. Διευθετήσεις στο πλαίσιο της επόμενης φάσης του Έργου «Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας»

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, οι εργασίες για το Έργο «Βελτίωση του Παρακαμπτήριου Δρόμου Γερμασόγειας, Φάση Α΄», συνεχίζονται κανονικά.

Την περίοδο από 16/2/2023 μέχρι 16/5/2023, θα ισχύουν οι ακόλουθες διευθετήσεις, στο πλαίσιο της επόμενης φάσης, τμηματικής εκτέλεσης του έργου:

(α) Θα παραδοθεί, με αμφίδρομη διακίνηση και σαν προσωρινό αδιέξοδο, τμήμα μήκους 100μ. περίπου της οδού Μήλου ανατολικά του νέου κυκλικού κυκλοφοριακού κόμβου της συμβολής της Λεωφόρου Μ. Θεοδωράκη με τις οδούς Αγίας Παρασκευής και Μήλου.

(β) Θα εκτελούνται κατασκευαστικές εργασίες στο τμήμα της οδού Μήλου μήκους 100μ. περίπου δυτικά της συμβολής της με την οδό Ποταμιάς το οποίο θα είναι κλειστό στην κυκλοφορία. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η τροχαία κίνηση στην οδό Ποταμιάς με δυτική κατεύθυνση θα εκτρέπεται μέσω των οδών Απολλωνίας και της Λεωφόρου Μίκη Θεοδωράκη (νέος Παρακαμπτήριος δρόμος).

(γ) Οι υπόλοιπες κυκλοφοριακές διευθετήσεις παραμένουν ως έχουν.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΕΧΡ)