Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-02-2023 15:14

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας


1.
Εργασίες καθαριότητας στα ερείσματα αυτοκινητόδρομων Επαρχίας Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 23/2/2023 - 28/4/2023, καθημερινά, εκτός Κυριακές και αργίες, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, σε τμήματα τωναυτοκινητόδρομων Λάρνακας-Λευκωσίας, Λάρνακας-Αγίας Νάπας και Λάρνακας-Κοφίνου, της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες κοψίματος χόρτων και μάζεμα άχρηστων αντικειμένων από τα ερείσματα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών δεν θα κλείνει οποιοδήποτε τμήμα των δρόμων. Οι εργασίες θα γίνονται στα ερείσματα των δρόμων με την κατάλληλη σήμανση.


2. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, στις 24/2/2023, μεταξύ των ωρών 08:00 – 14:00, στη Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες τοπικής επιδιόρθωσης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει η μια λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς τη συμβολή φώτων τροχαίας Ακαδημίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται με εκτροπή μέσω παρακειμένων δρόμων.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΜΒ/ΣΧ)