Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-04-2023 10:25

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Εκτέλεση οδικών Έργων

 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 24/4/2023 – 4/8/2023, στο πλαίσιο του Έργου “Δρόμος εντός Τσερίου”, πρόκειται να εφαρμοστεί η τέταρτη φάση των εργασιών. Συγκεκριμένα, θα κλείσει τμήμα της οδού Στροβόλου από τη συμβολή της με την οδό Αγίου Γεωργίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πεντέλης.

Κατά την πιο πάνω φάση, παρακαλούνται οι οδηγοί με κατεύθυνση από και προς Λευκωσία όπως χρησιμοποιούν τις οδούς Αγίου Γεωργίου, Αγίας Σοφίας, Μάρκου Δράκου, Πεντέλης και το τμήμα της οδού Στροβόλου, που θα παραμείνει ανοιχτό για την τροχαία κίνηση.

Για την πιο πάνω κυκλοφοριακή παράκαμψη θα υπάρχουν οι κατάλληλες προσωρινές σημάνσεις, τις οποίες οι οδηγοί προτρέπονται να ακολουθούν.

 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 25/4/2023, μεταξύ των ωρών 09:00 - 11:00, στο  τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α6) Λεμεσού – Πάφου, με κατεύθυνση την Πάφο στην Χ.Θ. 42+000, σε μήκος δρόμου 900 μέτρων περίπου, στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, θα εκτελούνται εργασίες τραβήγματος καλωδίων από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 26/4/2023 μέχρι και την Κυριακή 30/4/2023, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00, στη Λεωφόρο Μακαρίου και στο δρόμο Μενεού – Περβόλια, στο Κίτι, θα εκτελούνται εργασίες τραβήγματος καλωδίων σε φρεάτια της Cyta.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας των δρόμων τοπικά πάνω από φρεάτια, στη Λεωφόρο Μακαρίου από την περιοχή Αεροδρομίου μέχρι τους φούρνους Πύριλλος και στο δρόμο Μενεού – Περβόλια από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μακαρίου μέχρι την περιοχή Park & Save. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 24/4/2023 μέχρι και την Παρασκευή 28/4/2023, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:00 καθημερινά, στις Λεωφόρους Α. Στυλιανού και  Αλεξάνδρου Παναγούλη στη Λάρνακα θα γίνονται εργασίες καθαριότητας των πλαϊνών και κεντρικών νησίδων και καθάρισμα με σάρωθρο από τον Δήμο Λειβαδιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στη Λεωφόρο Α. Στυλιανού από τον κυκλικό κόμβο Intercollege μέχρι τον κυκλικό κόμβο Λειβαδιών, και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παναγούλη από τον κυκλικό κόμβο Τεχνικής Σχολής μέχρι την εκκλησία Αγ. Σάββα, θα κλείνει η λωρίδα που εφάπτεται των εργασιών και από τις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 25/4/2023 μέχρι και την Παρασκευή 28/4/2023 , μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, στην οδό Χρίστου Αυξεντίου, δρόμος Δεκέλειας και Μεσαορίας, θα εκτελούνται εργασίες τραβήγματος καλωδίων σε φρεάτια της Cyta.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας του δρόμου τοπικά πάνω από φρεάτια, από τον σταθμό Cyta, οδός Χρίστου Αυξεντίου, μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τον παραλιακό δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας και ο δρόμος Λάρνακας – Δεκέλειας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μεσαορίας καθώς και η οδός Μεσαορίας μέχρι 150μ. περίπου πριν την έξοδο της προς αυτοκινητόδρομο. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 24/4/2023  μέχρι και την Τετάρτη 26/4/2023, μεταξύ των ωρών 09:00 - 15:00, στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα, από τη συμβολή της με την οδό Καλλιθέας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Λιμανιού, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης φρεατίου από τη Cyta.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 (ΕΠ/ΕΧΡ)