Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-06-2023 10:11

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εκτέλεση εργασιών στις Επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας

1. Κλειστό τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι στα πλαίσια κατασκευής του νέου οδικού δικτύου στην περιοχή του Νέου Γηπέδου Λεμεσού, την περίοδο 21 μέχρι 23 Ιουνίου 2023,  η αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, μετά την έξοδο προς Ερήμη θα είναι κλειστή.

2. Εργασίες περιοδικής συντήρησης ολόκληρου του οδοστρώματος της συνδετικής οδού που ενώνει τον δρόμο του Καλού Χωριού - Μοσφιλωτής με τον παλαιό δρόμο Λάρνακας - Κοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων,  Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την περίοδο 22 μέχρι 27 Ιουνίου 2023, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από τις 07:00 μέχρι τις 15:00, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης ολόκληρου του οδοστρώματος της συνδετικής οδού που ενώνει τον δρόμο του Καλού Χωριού - Μοσφιλωτής με τον παλαιό δρόμο Λάρνακας - Κοφίνου, μετά τη γέφυρα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας - Κοφίνου, στα Κλαυδιά.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η μία λωρίδα κυκλοφορίας της συνδετικής οδού θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα κάθε φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop&go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

 3. Κλειστό τμηματικά μέρος του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 μέχρι και την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, μεταξύ των ωρών 07:00 μέχρι 16:00, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, θα διεξάγονται εργασίες δοκιμαστικών εκσκαφών για εντοπισμό υπηρεσιών από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά μέρος του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού μήκους 50 μέτρων περίπου κάθε φορά, από τη συμβολή των δρόμων προς Κόρνο και προς Πυργά και για συνολικό μήκος 600 μέτρα με κατεύθυνση προς Σταυροβούνι, και η διακίνηση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με τη χρήση σήμανσης φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και της υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΑΦ/ΕΧΡ)