Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-05-2018 12:39

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης δέχθηκε αντιπροσωπεία του Αμερικανικού Ελληνικού Ινστιτούτου

Ο  Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης, δέχθηκε σήμερα, αντιπροσωπεία του Αμερικανικού Ελληνικού Ινστιτούτου (American Hellenic Institute – AHI), με επικεφαλής τον Πρόεδρό του, κ. Nick Larigakis. Στην αντιπροσωπεία μετέχουν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος του Ινστιτούτου (AHIF) κ. Constantine Galanis, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του AHI, κ.κ. Kostas Alexakis και Leon Andris και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος ΑΗΙ Νέας Υόρκης, κ. Lou Katsos. Τους συνόδευε ο εκ των στελεχών του AHI, κ. Peter Milios.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο κυπριακό πρόβλημα και οι τουρκικές προκλητικές ενέργειες στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. Έγινε επίσης ανταλλαγή απόψεων για τα τεκταινόμενα στη Συρία και γενικότερα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, καθώς και για ζητήματα ευρύτερου διεθνούς ενδιαφέροντος. Συζητήθηκαν, τέλος, προοπτικές για περαιτέρω συνεργασία της Βουλής με το Ινστιτούτο.

(ΑΧ)