Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-11-2022 14:08

Επαναπρογραμματισμός των εργασιών περιοδικής συντήρησης οδοστρώματος σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι η εργασία περιοδικής συντήρησης που ήταν προγραμματισμένη να εκτελεστεί με νυκτερινή εργασία στις 22/11/2022, έχει αναβληθεί λόγω τεχνικού προβλήματος. Ως εκ τούτου έγινε επαναπρογραμματισμός των εργασιών ως ακολούθως:

Την Τέταρτη 23/11/2022 και την Πέμπτη 24/11/2022, μεταξύ των ωρών 20:00 το βράδυ και 05:30 το πρωί της επόμενης ημέρας,θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), από την έξοδο Παρεκκλησιάς μέχρι την έξοδο Αγίου Τύχωνα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου στη μια κατεύθυνση μόνο σε μήκος 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επίσης θα ισχύουν και οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

(α)     Την Τετάρτη 23/11/2022, θα είναι κλειστή η είσοδος/έξοδος του αυτοκινητόδρομου από τον κόμβο Αγ. Τύχωνα προς Λεμεσό.

(β)     Την Πέμπτη 24/11/2022, θα είναι κλειστή η είσοδος/έξοδος του αυτοκινητόδρομου από τον κόμβο Μουτταγιάκας προς Λεμεσό καθώς και η οδός Προφήτη Ηλία από τον κυκλικό κόμβο LIDL μέχρι τη συμβολή της με την οδό Δημητρίου Πολιορκητή. Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Δημητρίου Πολιορκητή και Προύσης, καθώς και του Παραλιακού δρόμου Λεμεσού.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΣΧ)