Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-06-2023 10:05

Γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη για τους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης

Με χαρά και υπερηφάνεια παρακολουθήσαμε την πορεία και τις εξαιρετικές επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών μας στους 19ους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης που διεξάγονται στη Μάλτα.

Οι προσπάθειες όλων των μελών της κυπριακής αποστολής ανέβασαν τη χώρα μας στη συνολική κατάταξη, κερδίζοντας 87 μετάλλια, 30 χρυσά, 28 αργυρά και 29 χάλκινα και πετυχαίνοντας παγκύπριες, αλλά και ατομικές επιδόσεις.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τις Ομοσπονδίες, την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, τους αρχηγούς και βοηθούς αρχηγούς της αποστολής.

Μέσα από τη συλλογική προσπάθεια όλων, τη διαχρονική επιμονή και προετοιμασία, πέτυχαν να ανεβάσουν την Κύπρο ακόμα πιο ψηλά και να προκαλέσουν συγκίνηση και θαυμασμό σε όλους μας.

Οι επιτυχίες και οι προσπάθειες της αποστολής μας, όχι μόνο συνέβαλαν στην κατάκτηση της κορυφής, αλλά και μας εμπνέουν. Η επιμονή, οι θυσίες και η αταλάντευτη προσήλωσή τους αποτελούν οδηγό και παράδειγμα για όλους μας.

 

(ΡΜ/ΜΒ)