Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-04-2024 15:08

Πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των μαθητών/τριών που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στη Σχολική Μονάδα»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, η Τελετή Βράβευσης των μαθητών και μαθητριών που διακρίθηκαν στον Διαγωνισμό Ζωγραφικής «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στη Σχολική Μονάδα».

Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, για τους μαθητές και τις μαθήτριες Γυμνασιακού και Λυκειακού Κύκλου Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Στόχος του Διαγωνισμού ήταν η ευαισθητοποίηση των μαθητών και των μαθητριών σε θέματα προσωπικών δεδομένων, αναπτύσσοντας παράλληλα κατάλληλη νοοτροπία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Κατά την έναρξη της τελετής, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κ. Ειρήνη Λοϊζίδου-Νικολαΐδου και η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας δρ Αθηνά Μιχαηλίδου.

Aκολούθησε σύντομη παρουσίαση των έργων των μαθητών/τριών που βραβεύθηκαν. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή των Βραβείων και των Επαίνων από την Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Διακρίθηκαν οι πιο κάτω μαθητές και μαθήτριες:

Γυμνασιακός Κύκλος

Α’ Βραβείο: Δημήτρης Ευτυχίου, Α’ Τάξη, Σχολείο Προπαρασκευαστικής Μαθητείας Λευκωσίας

Β’ Βραβείο: Θένια Τεγερίδη, Γ’ Τάξη, Γυμνάσιο Κωνσταντινουπόλεως

Γ’ Βραβείο: Ελεάνα Κωνσταντίνου, Γ’ Τάξη, Περιφερειακό Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας

Έπαινος: Έλενα Αγησιλάου, Α’ Τάξη, Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής Γεροσκήπου

 

Λυκειακός Κύκλος

Α’ Βραβείο: Ειρήνη Αρχοντούς, Α’ Τάξη, Λύκειο Ιδαλίου

Β’ Βραβείο: Χριστίνα Ιωάννου, Λάουρα Κοψοσιδέρη, Ηλιάνα Παναγή, Α’ Τάξη, Λύκειο Α’ Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ Πάφου

Γ’ Βραβείο: Νικόλας Σπύρου, Β’ Τάξη, Περιφερειακό Λύκειο Λιβαδιών

Έπαινος: Ειρήνη Κωνσταντίνου, Β’ Τάξη, Α’ Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λεμεσού

Έπαινος: Σταυριάνα Γεωργίου, Δ’ Τάξη, Γυμνάσιο - Λύκειο Ολύμπιον

 

ΙΠ