Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-04-2024 14:09

Επίσκεψη εργασίας του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Μάριου Χαρτσιώτη στην Αθήνα

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Μάριος Χαρτσιώτης, συνοδευόμενος από στελέχη του Υπουργείου, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα, στις 29 και 30 Απριλίου 2024, όπου θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Φλωρίδη, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Σοφία Ζαχαράκη και την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Μαρία – Αλεξάνδρα Κεφάλα.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη από τη σειρά συναντήσεων με την Υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Μαρία - Αλεξάνδρα Κεφάλα. Κατά τη συνάντηση, οι δυο συνομιλητές επιβεβαίωσαν το άριστο των διμερών σχέσεων μεταξύ του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και του Υφυπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν θέματα σχετικά με την ισότητα των φύλων, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της έμφυλης βίας. 

Ακολούθως, ο κ. Υπουργός είχε συνάντηση με τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα κ. Σταύρο Αυγουστίδη, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως. 

(ΕΑθ/ΝΖ)