Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-05-2024 10:10

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο διεθνές επενδυτικό συνέδριο Investopia Europe, στο Μιλάνο

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Γιώργος Παπαναστασίου αναχωρεί σήμερα για το Μιλάνο, όπου θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο 2ο διεθνές επενδυτικό συνέδριο Investopia Europe που διεξάγεται αύριο, 10 Μαΐου 2024.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαναστασίου θα συμμετάσχει στην πρώτη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης του συνεδρίου, στις 10:55 π.μ. ώρα Κύπρου, με θέμα την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης μέσω της διεθνούς συνεργασίας (Fostering Economic Growth through International Cooperation and Partnership). Συμμετέχοντες στη συζήτηση θα είναι, επίσης, ο Υπουργός Οικονομίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) κ. Abdulla bin Touq Al Marri, ο Υπουργός Επιχειρήσεων της Ιταλίας κ. Adolfo Urso και ο Υπουργός Οικονομίας, Επιχειρήσεων και Στρατηγικών Έργων της Μάλτας κ. Silvio Schembri.

Στο περιθώριο των εργασιών του Investopia Europe, ο Υπουργός Ενέργειας προγραμματίζεται να έχει, παράλληλα, κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους ομολόγους του των ΗΑΕ και της Ιταλίας κ.κ. Abdulla bin Touq Al Marri και Adolfo Urso.

(ΓΑ)