Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-01-2019 14:42

Εγγραφή Προσωπικών Ιατρών στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ)

 Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ανακοινώνει ότι η ημερομηνία έναρξης της υποβολής αίτησης εγγραφής από ιατρούς που θα επιλέξουν να γίνουν προσωπικοί ιατροί στο Γενικό Σύστημα Υγείας (ΓεΣΥ) έχει οριστεί η 21η Ιανουαρίου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι ιατροί θα πρέπει να προχωρήσουν σε αίτηση εγγραφής ως προσωπικοί ιατροί ανεξάρτητα με τον αν θα  συμβληθούν με τον Οργανισμό ως φυσικά πρόσωπα ή αν θα παρέχουν υπηρεσίες φροντίδας υγείας εκ μέρους νομικών προσώπων ιδιωτικού ή δημοσίου δίκαιου.

Η αίτηση για εγγραφή θα υποβάλλεται μέσω της πύλης παροχέων, στην οποία οι ιατροί θα έχουν πρόσβαση από την ιστοσελίδα του ΟΑΥ.

Ο Οργανισμός έχει προγραμματίσει τη διοργάνωση σεμιναρίων κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουάριου 2019, όπου θα επεξηγηθεί η διαδικασία υποβολής αίτησης εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται είτε στην ιστοσελίδα του ΟΑΥ ή στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ στο τηλέφωνο 17000 (δωρεάν κλήση) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@gesy.org.cy