Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-03-2019 09:13

Αντιπροσωπεία της Βουλής στο Βουκουρέστι για τη Διακοινοβουλευτική Συνάντηση για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και την Πολιτική Συνοχής

Αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας και Φυσικών Πόρων κ.κ. Αντρέα Καυκαλιά και Μιχάλη Γιωργάλλα αντίστοιχα, αναχωρεί ενωρίς το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου 2019 για το Βουκουρέστι, όπου θα συμμετάσχει σε Διακοινοβουλευτική Συνάντηση για την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) και την Πολιτική Συνοχής. Τη Συνάντηση φιλοξενεί το Κοινοβούλιο της Ρουμανίας στις 19 και 20 Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διάστασης της τρέχουσας εξάμηνης Ρουμανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κατά τη Συνάντηση θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, ο προϋπολογισμός για την ΚΑΠ και η ενθάρρυνση των μικρών καλλιεργητών στο πλαίσιο του επόμενου Πολυετούς Δημοσιονομικού Πλαισίου για το 2021-2027, της ψηφιακής επανάστασης και ζητημάτων που αφορούν την αλυσίδα τροφίμων. Θα εξεταστούν, επίσης, θέματα συνοχής και ανταγωνιστικότητας, καθώς και περιφερειακής ανάπτυξης.

Την αντιπροσωπεία συνοδεύει η Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων Α’ της Βουλής κα Δανάη Αγαθοκλέους. 

--------------------

ΜΛ/ΕΙ