Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-03-2019 12:30

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Πρόδρομου Προδρόμου

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του είπε, σήμερα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμος ερωτηθείς για την παραίτηση του κ. Γιώργου Αρέστη από την Πειθαρχική Επιτροπή της Αρχής Δημόσιας Εποπτείας του Ελεγκτικού Επαγγέλματος, εξαιτίας δηλώσεων από πλευράς του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Υπουργού Οικονομικών για τα πορίσματα της Ερευνητικής Επιτροπής για τον Συνεργατισμό.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά την παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Λευκωσία, ο Εκπρόσωπος ερωτηθείς για το θέμα είπε ότι «έχουμε δει την αιτιολογία που προβάλλει ο κ. Αρέστη η οποία δεν είναι ακριβώς αυτό που με ρωτάτε, εν πάση περιπτώσει ο καθένας είναι ελεύθερος φυσικά να κάνει τις επιλογές του. Η Κυβέρνηση είχε κάνει εκείνη την επιλογή, ο κ. Αρέστη παραιτείται, θα πρέπει να αντικατασταθεί».

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε αναφερθεί σε αντιφατικά συμπεράσματα της Επιτροπής, ο Εκπρόσωπος είπε «ακριβώς, η έκθεση της Ερευνητικής Επιτροπής έχει συζητηθεί εκτενώς, έχετε ακούσει τις απόψεις του Προέδρου, δεν υπάρχει λόγος να τα επαναλάβουμε».

------------------------- 

ΡΜ/ΕΙ