Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-04-2019 12:41

Το προσωπικό του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών συμμετείχε στην εκστρατεία καθαρισμού «Let’s Do It! Cyprus – καθαρίΖΩ την Κύπρο»

Το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, συμμετείχε με ομάδα από το προσωπικό του στην εθελοντική Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού «Let’s Do It! Cyprus – καθαρίΖΩ την Κύπρο» που διοργανώθηκε από την Επίτροπο Περιβάλλοντος και το Δίκτυο Εθελοντών Together Cyprus, και πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα 2-7 Απριλίου 2019, με κορύφωση της εκστρατείας την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 10 π.μ. στο Πάρκο Αθαλάσσας (στο Αναψυκτήριο παρά την Νοτιοδυτική είσοδο), στη Λευκωσία.

Στην οργανωτική ομάδα της εκστρατείας συμμετείχαν, επίσης, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ, το Τμήμα Δασών, η Ένωση Δήμων, η Ένωση Κοινοτήτων, το Σώμα Προσκόπων, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ο Κυπριακός Οργανισμός Κέντρων Νεότητας και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το “Let’s Do It! Cyprus” αποτελεί μέρος της παγκόσμιας εκστρατείας “Let’s Do It! World”, που στόχο έχει να απαλλάξει τις φυσικές περιοχές του κόσμου από τα σκουπίδια και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα που αφορούν στην προστασία, διατήρηση και αιειφόρο διαχείριση του χερσαίου και θαλάσσιου περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, αποτελεί το μεγαλύτερο εθελοντικό πρόγραμμα που έχει οργανωθεί ανά το παγκόσμιο.

Η εκστρατεία “Let’s Do It! Cyprus” πραγματοποιείται στην Κύπρο από το 2012 και αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική δράση που πραγματοποιείται στο νησί μας.

______________

ΑΧ/ΣΧ