Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-06-2019 09:25

Η Διευθύντρια του ΓΤΠ προσφώνησε το συνέδριο του European Media Management Association (ΕΜΜΑ), στη Λεμεσό

Άρχισε σήμερα τις εργασίες του στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), στη Λεμεσό,  το διήμερο συνέδριο του European Media Management Association (ΕΜΜΑ), συν-διοργανωτής του οποίου είναι το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ).

Στο συνέδριο που έχει τίτλο ‘Διαχείριση Μέσων Ενημέρωσης και εφαρμόσιμη γνώση: Σχέση μεταξύ θεωρίας και πρακτικής’ συμμετέχουν ακαδημαϊκοί από ευρωπαϊκά και αμερικανικά πανεπιστήμια, νομικοί από την Κύπρο και το εξωτερικό και παράγοντες της βιομηχανίας των Μέσων Ενημέρωσης. Τα θέματα που θα απασχολήσουν το συνέδριο περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, στρατηγική διαχείριση των Μέσων Ενημέρωσης, τεχνολογία της πληροφορίας και των επικοινωνιών & καινοτομία, έρευνα, μάρκετινγκ, οικονομική βιωσιμότητα των Μέσων, εργασιακές συνθήκες, αναδυόμενες αγορές - αλλαγή και αβεβαιότητα.

Στον χαιρετισμό της, η Διευθύντρια του ΓΤΠ κα Σόφη Μιχαηλίδου, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι το ΓΤΠ, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες απαιτήσεις, εκτελεί την πολυδιάστατη αποστολή του ως πάροχος υπηρεσιών επικοινωνίας στο κράτος και υπηρεσιών πληροφόρησης στο κοινό, με σχεδιασμό και δράσεις σε τομείς όπως η επικοινωνιακή στρατηγική και οι οπτικοακουστικές παραγωγές. Εξήρε, επίσης, τον σημαντικό ρόλο του ΓΤΠ ως συνδετικού κρίκου στη δημιουργία δικτύων συνεργασίας ανάμεσα στην πολιτική και στις βιομηχανίες της επικοινωνίας, της πληροφορίας και της τεχνολογίας, από τη μια, και της κοινωνίας, από την άλλη.

(ΑΑ/ΑΜ)