Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

27-06-2019 13:08

Κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με την Πρόεδρο της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης

Τα μέλη της αντιπροσωπείας της Βουλής των Αντιπροσώπων στη Διακοινοβουλευτική Ένωση, βουλεύτριες κ.κ. Σκεύη Κούτρα Κουκουμά, Άννα Θεολόγου και ο βουλευτής κ. Μαρίνος Μιουσιούττας είχαν σήμερα το πρωί συνάντηση με την Πρόεδρο της Ένωσης κα Gabriela Cuevas Baron, η οποία επισκέπτεται την Κύπρο κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου της Βουλής κ. Δημήτρη Συλλούρη.

Κατά τη συνάντηση, οι Κύπριοι βουλευτές ενημέρωσαν την κα Cuevas Barron για τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά στο κυπριακό πρόβλημα και αναφέρθηκαν σε επιμέρους πτυχές του. Στη συνέχεια αντάλλαξαν απόψεις για τη συμμετοχή της αντιπροσωπείας της Βουλής τόσο στην Ολομέλεια του Οργανισμού όσο και στις διάφορες επιτροπές του, ιδιαίτερα ενόψει της επόμενης Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι τον Οκτώβριο. 

Η κα Cuevas Barron ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για τη συνάντηση και υπογράμμισε ότι η Διακοινοβουλευτική Ένωση βασίζεται στη συμμετοχή και υποστήριξη της κυπριακής αντιπροσωπείας η οποία, όπως πρόσθεσε, παρά το μικρό της μέγεθος, αποτελεί μία από τις πιο δραστήριες και αποτελεσματικές αντιπροσωπίες της Ένωσης.

Τέλος, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

(ΜΓ)