Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-07-2019 11:51

Εγγραφές για το 3ο Διεθνές Συνέδριο: «Γραμματισμός και Σύγχρονη Κοινωνία: Ταυτότητες, Κείμενα, Θεσμοί»

Ανακοινώνεται η έναρξη εγγραφών για συμμετοχή στο 3ο Διεθνές Συνέδριο: «Γραμματισμός και Σύγχρονη Κοινωνία: Ταυτότητες, Κείμενα, Θεσμοί», το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», στη Λευκωσία. Tο Συνέδριο διοργανώνεται από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, και οι γλώσσες του Συνεδρίου είναι τα ελληνικά και τα αγγλικά. Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο μπορούν να εντοπισθούν στην ιστοσελίδα: http://www.pi.ac.cy/literacy.

Για τη διαδικασία εγγραφής στο Συνέδριο, παρακαλείστε όπως χρησιμοποιήσετε τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://bit.ly/2LxHgHL.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση αφορά και εκπαιδευτικούς του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, οι οποίοι/ες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου σε μη εργάσιμο σχολικό χρόνο (το απόγευμα της Παρασκευής, 11 Οκτωβρίου 2019 ή και το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019).

Σχετικές πληροφορίες για εγγραφή στο Συνέδριο, από εκπαιδευτικούς των Διευθύνσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, σε εργάσιμο σχολικό χρόνο (την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019, από τις 8:30 μέχρι τις 13:30), θα ανακοινωθούν σε εγκύκλιο, τον Σεπτέμβριο του 2019, στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου (www.pi.ac.cy).

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου (www.pi.ac.cy), με όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες στο Συνέδριο.

(ΙΠ)