Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-03-2018 16:11

Επίσκεψη Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στο Τμήμα Μετεωρολογίας

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Κώστας Καδής επισκέφθηκε σήμερα το Τμήμα Μετεωρολογίας (Σταθμός Ραδιοβολήσεων Αθαλάσσας), στo πλαίσιο των πρώτων επισκέψεων του στα Τμήματα και τις Υπηρεσίες του Υπουργείου του.

Κατά την επίσκεψή του εκεί, ο κ. Υπουργός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το προσωπικό και να ενημερωθεί από τον Διευθυντή για τις αρμοδιότητες, την αποστολή και τους στόχους του Τμήματος, καθώς και για θέματα Προϋπολογισμού,  δομής και οργάνωσης του. Ο κ. Καδής εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις εργασίες που επιτελούνται και τις καινοτόμες ιδέες που αναπτύσσονται στο Τμήμα και τόνισε την ανάγκη για την ανάδειξη του σημαντικού και πολυδιάστατου ρόλου του σε θέματα που αφορούν σε όλο το φάσμα της κοινωνίας, περιλαμβανομένων των τομέων της γεωργίας, της αεροναυσιπλοΐας, της ναυτιλίας, της παιδείας, της άμυνας και πολλών άλλων. 

Τέλος, ο κ. Υπουργός χαιρέτισε τη θετική εικόνα που αποπνέει το Τμήμα Μετεωρολογίας στο ευρύ κοινό και διαβεβαίωσε τον Διευθυντή καθώς και το προσωπικό, ότι θα είναι δίπλα τους για τη διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν.

(ΕΦ)