Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-10-2019 16:20

Η κα Άντρη Αναστασιάδη επισκέφθηκε το οίκημα της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης

Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας κα Άντρη Αναστασιάδη, η οποία συνοδεύει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, στη Θεσσαλονίκη, μετέβη σήμερα στο οίκημα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ).

Η ΕΛΕΠΑΠ είναι φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό Σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937, ενώ διαθέτει έξι παραρτήματα σε όλη τη χώρα.

Η ΕΛΕΠΑΠ μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, όπως εγκεφαλική παράλυση, νευρομυικές παθήσεις, σύνδρομα που αφορούν κινητικά προβλήματα, εγκεφαλοπάθειες, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κακώσεις νωτιαίου μυελού, φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους.

Κατά την επίσκεψη της στην ΕΛΕΠΑΠ, την κα Αναστασιάδη υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Εταιρίας κ. Αθανάσιος Διαμαντόπουλος, ο οποίος την ενημέρωσε για το έργο και τη λειτουργία της ΕΛΕΠΑΠ.

Η κα Αναστασιάδη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά που παρακολουθούν τα προγράμματα της ΕΛΕΠΑΠ, ενώ εισέφερε το συμβολικό ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ προς ενίσχυση του Σωματείου.

--------------------------

ΡΜ/ΕΙ