Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-11-2019 10:55

Χαιρετισμός Διευθύντριας Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών κας Σόφης Μιχαηλίδου στη συνέντευξη Τύπου για την έναρξη της εκστρατείας με θέμα την κομποστοποίηση

Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να παρουσιάσουμε ακόμα μια πρωτοβουλία του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, της φίλης Ιωάννας Παναγιώτου, αυτή τη φορά για το θέμα της κομποστοποίησης.

Επιτρέψτε μου σε αυτό το σημείο, να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκστρατείας αυτής. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και αξίζουν σε όλους σας θερμά συγχαρητήρια.

Δοθείσας της ευκαιρίας θέλω επίσης να επισημάνω ότι στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών θεωρούμε χρέος μας να συμβάλλουμε με όλους τους δυνατούς τρόπους στην προσπάθεια που καταβάλλει η πολιτεία και οι φορείς αυτής, προς τη γνώση, την πληροφόρηση, την ενημέρωση και την εμπλοκή του κοινού, σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα μας.  Έτσι, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για έναν απλό, εύκολο και ανέξοδο τρόπο να κάνουν την καθημερινότητα τους ακόμη πιο φιλική προς το περιβάλλον, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών έχει αναλάβει τη δημιουργία και την προώθηση αυτής της εκστρατείας.

Πολλοί διερωτώνται, τι είναι η κομποστοποίηση; Με απλά λόγια, είναι μια εντελώς φυσική διαδικασία κατά την οποία τα οργανικά μας σκουπίδια, φρούτα, λαχανικά, κλαδέματα, φύλλα και άλλα, μετατρέπονται σε χρυσάφι. Η κομποστοποίηση είναι μια πραγματικά εύκολη διαδικασία, η οποία δίνει το δικαίωμα στην κάθε μία, στον κάθε έναν από μας, να συνεισφέρει στη διάσωση του περιβάλλοντος, στη διάσωση της ίδιας μας της ζωής.

Σας ευχαριστώ.

(ΛΦ/ΜΓ/ΣΧ)

 

Σχετικά Ανακοινωθέντα