Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-01-2020 11:45

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ

«Θα πρέπει με σεβασμό και ευπρέπεια να αντιμετωπίζουμε τους πολιτικούς και τα κόμματα», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος, σημειώνοντας ότι όλοι πρέπει να συμβάλουν στην εμπέδωση αρχών και ευπρεπούς συμπεριφοράς.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ κ. Μαρίνο Σιζόπουλο, στα Γραφεία της ΕΔΕΚ, ο κ. Κούσιος είπε ότι «είναι με ιδιαίτερη χαρά που είχα σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ και μέλη της ηγεσίας της ΕΔΕΚ.

Συζητήσαμε τα τρέχοντα πολιτικά θέματα, ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά, και επικεντρωθήκαμε επίσης στο θέμα του τρόπου αντιμετώπισης τόσο από την Κυβέρνηση όσο και από τα πολιτικά κόμματα της ευπρεπούς παρουσίας των πολιτικών και των κομμάτων στον τόπο μας.

Συμφωνήσαμε απόλυτα ότι πρέπει όλοι να συμβάλουμε στην εμπέδωση αρχών και ευπρεπούς συμπεριφοράς και προσβλέπω σε μια αγαστή συνεργασία τόσο με τον Πρόεδρο και την ηγεσία της ΕΔΕΚ όσο και με την Εκπρόσωπο της ΕΔΕΚ».

Ερωτηθείς αν όταν αναφέρεται σε ευπρεπή συμπεριφορά εννοεί τη στάση της Κυβέρνησης προς την αντιπολίτευση ή αντιστρόφως, ο κ. Κούσιος είπε ότι «ξεκινώ από την Κυβέρνηση, την οποία εκπροσωπώ. Θα πρέπει με σεβασμό και ευπρέπεια να αντιμετωπίζουμε τους πολιτικούς και τα κόμματα, θα πρέπει εμείς, και εγώ προσωπικά, να αναγνωρίσουμε την ανάγκη ύπαρξης και σεβασμού της αντιπολίτευσης.

Αφού αναγνωρίσουμε λοιπόν αυτά, θα πρέπει να τοποθετούμαστε με ευπρέπεια, να αποφεύγουμε χαρακτηρισμούς και υψηλούς τόνους και να περιοριζόμαστε στα δεδομένα ή την αξιολόγηση που κάνουμε. Και πιστεύω, και με τις επαφές που είχα και με τα άλλα κόμματα, αυτό είναι γενικότερα αποδεκτό, και ευελπιστώ ότι θα μπορέσουμε να έχουμε μια θετική εξέλιξη στο θέμα αυτό».

 

ΡΜ/NN/ΣΧ