Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-04-2018 15:39

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας συμμετέχει στα «Ποσειδώνια 2018» με εθνικό περίπτερο

Η Διεθνής Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια» που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, στην Αθήνα, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στο είδος της παγκοσμίως. Σε αυτήν λαμβάνουν μέρος περί των 2000 εκθετών και την επισκέπτονται πέραν των 20000 ατόμων από ολόκληρο τον κόσμο. Η έκθεση «Ποσειδώνια 2018» θα λάβει χώρα μεταξύ 4-8 Ιουνίου 2018. Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, η καρδιά της παγκόσμιας ναυτιλίας θα κτυπά στην Αθήνα.

Για άλλη μια χρονιά, η Κύπρος συμμετέχει στη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια» με εθνικό περίπτερο. Oπως και τα προηγούμενα χρόνια, σε αυτό συμμετέχουν αντιπρόσωποι από όλο το φάσμα τη κυπριακής ναυτιλίας. Συντονιστής του κυπριακού περιπτέρου είναι το Υφυπουργείο Ναυτιλίας και σε αυτό συμμετέχουν επίσης το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και ο Κυπριακός Οργανισμός Προσέλκυσης Επενδύσεων.

Αντιπροσωπεία του Υφυπουργείου Ναυτιλίας θα συμμετέχει στην έκθεση και καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα παρέχει πληροφορίες προς τους επισκέπτες για τον κυπριακό ναυτιλιακό κόμβο, το ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών και υποστήριξης που παρέχει το Υφυπουργείο, συμπεριλαμβανομένης της νηολόγησης πλοίων υπό κυπριακή σημαία, το Κυπριακό Σύστημα Φόρου Χωρητικότητας και τη σειρά σημαντικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρει η Κύπρος.

Με την ευκαιρία της έκθεσης «Ποσειδώνια 2018», η Υφυπουργός Ναυτιλίας κα Νατάσα Πηλείδου, θα παραθέσει δεξίωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018.  

Πληροφορίες για όσους επιθυμούν να μας επισκεφτούν στην έκθεση:

-       Χώρος έκθεσης: Metropolitan Expo

-       Αριθμός Κυπριακού περιπτέρου: 2.111

-       Ώρες λειτουργίας έκθεσης:            

  • Δευτέρα 19:00 – 21:00 (μόνο με πρόσκληση)
  • Τρίτη – Πέμπτη 10:30 – 19:00
  • Παρασκευή 10:30 – 17:00

           

----------------------------------

 

ΜΛ/ΕΙ