Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-03-2020 16:32

Εξυπηρέτηση του κοινού από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών κατά τη διάρκεια των έκτακτων μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19

Το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών παρακολουθεί τις εξελίξεις αναφορικά με την εξάπλωση του κορωνοιού στη χώρα μας και έχει ως πρώτιστο μέλημά του την ενημέρωση του κοινού, ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες που εκδίδονται από τις αρμόδιες αρχές.

Σε συνέχεια των τελευταίων ανακοινώσεων της κυβέρνησης το ΓΤΠ ανακοινώνει τα εξής μέτρα για το κοινό:

  • Τα Κέντρα Τύπου θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 30/4/2020.
  • Το Φωτογραφικό Αρχείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 30/4/2020.
  • Σε περίπτωση που χρειάζονται κάποια πληροφορία, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική τους παρουσία στο ΓΤΠ, να χρησιμοποιούν το πιο κάτω τηλέφωνο.
  • Σε περίπτωση που επιθυμούν να επισκεφθούν το ΓΤΠ να κλείνουν ραντεβού με τον Λειτουργό που επιθυμούν να τους εξυπηρετήσει.
  • Σε περίπτωση που παρουσιάζουν οποιαδήποτε συμπτώματα του κορωνοιού, να αποφεύγουν τη μετάβασή τους στο ΓΤΠ και να προβαίνουν στις προβλεπόμενες ενέργειες, όπως καθορίζονται στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

Καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαχείριση της πρωτοφανούς αυτής κατάστασης, ζητούμε την κατανόηση του κοινού για πιθανή ταλαιπωρία λόγω της έκτακτης ανάγκης και της αναγκαστικής απουσίας μεγάλου αριθμού προσωπικού. 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΤΠ : 22 801180

--------------------------------

ΝΑ/ΕΙ