Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-04-2018 14:04

Η βουλευτής Ελένη Μαύρου θα συμμετάσχει στην περιφερειακή Συνεδρία των Γυναικών-Βουλευτών της Κοινοπολιτείας, στο Λονδίνο

Η βουλευτής Ελένη Μαύρου αναχωρεί αύριο Τετάρτη, 25 Απριλίου, για το Λονδίνο, για να συμμετάσχει στην περιφερειακή Συνεδρία των Γυναικών-Βουλευτών της Κοινοπολιτείας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από 26 μέχρι 28 Απριλίου 2018. Την κα Μαύρου θα συνοδεύει η Ανώτερη Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων της Βουλής, κα Χριστιάνα Σολομωνίδου.

Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, θα συζητηθούν ο διαχρονικός ρόλος των γυναικών στα κοινοβούλια, η Ειδική Επιτροπή για τις Γυναίκες και τις Ίσες Ευκαιρίες στο Βρετανικό Κοινοβούλιο, όπως και οι εμπειρίες των γυναικών-βουλευτών μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Θα εξεταστούν επίσης θέματα που αφορούν στις υποδομές των κοινοβουλίων για στήριξη των γυναικών-μελών τους, καθώς και οι στόχοι και πρωτοβουλίες για θετική αλλαγή σε ότι αφορά στην ισότητα των φύλων, αλλά και τη γενικότερη εκπροσώπηση και ενδυνάμωση των γυναικών.

(ΑΧ/ΣΧ)