Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-04-2018 14:27

Απονεμήθηκε το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών για το 2016

Ο Πρόεδρος τη Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης απένειμε την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 στις επιλεχθείσες εταιρείες, το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών για το 2016, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο θεσμός του Κυπριακού Βραβείου Εξαγωγών έχει καθιερωθεί από το 1982 και πραγματοποιείται, σε ετήσια βάση, από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Στόχος είναι η αναγνώριση και επιβράβευση της εξαιρετικής προσπάθειας για αύξηση των εξαγωγών κυπριακών βιομηχανικών και γεωργικών προϊόντων και υπηρεσιών. Τα βραβεία απονέμονται πάντοτε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι συμβολικού χαρακτήρα και αποτελούνται από αναμνηστική πλακέτα και σχετικό δίπλωμα.

Η Επιτροπή Επιλογής, η οποία απαρτίζεται από εκπροσώπους του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, μετά από εξέταση όλων των αιτήσεων βάσει των κριτηρίων που είναι καθορισμένα, αποφάσισε όπως βραβεύσει για το 2016 τις ακόλουθες εταιρείες:

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / Επιχειρήσεις με προσωπικό μέχρι 50 άτομα:
FOODRAM TRADING LTD

 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ / Επιχειρήσεις με προσωπικό άνω των 50 ατόμων:

FIREPRO SYSTEMS LTD

 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:

PETROU BROS DAIRY PRODUCTS LTD

 

ΕΙΔΙΚΟΒΡΑΒΕΙΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:
ELYSEE IRRIGATION SYSTEMS LTD 

 

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

KIMAGRO FISHFARMING LTD

 

ΒΡΑΒΕΙΟΕΞΑΓΩΓΩΝΥΠΗΡΕΣΙΩΝ:

1. ARMONIA ESTATES LTD (MEMBER OF THE LEPTOS GROUP)

 2. ODYSSEY CONSULTANTS LTD

 

(ΜΛ/ΣΧ)