Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-10-2022 18:27

Πρόγραμμα Κατάρτισης του ΚΕΠΑ με τίτλο «Διεύθυνση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού - Βασικός Οδηγός»

Το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Διεύθυνση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού - Βασικός Οδηγός», διάρκειας 14 ωρών. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2022 από τις 08:30 μέχρι τις 16:30.

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες, όλες εκείνες τις γνώσεις, τα εργαλεία και συνεπώς τις σωστές δεξιότητες, έτσι ώστε να μπορέσουν να επιλέξουν, να εκπαιδεύσουν, να αναπτύξουν και τελικά να καθοδηγήσουν αποτελεσματικά το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Το πρόγραμμα «Διεύθυνση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού- Βασικός Οδηγός» απευθύνεται σε νεοεισερχόμενους στο τμήμα του ανθρώπινου δυναμικού, εργαζόμενους σε μικρές εταιρείες που χειρίζονται θέματα ανθρώπινου δυναμικού στις οποίες δεν υπάρχει τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων και τμηματάρχες/διευθυντές μικρών επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε για επιχορήγηση από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ). Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτούμενους τους, καθώς και άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Δικαίωμα Συμμετοχής

€160,00 το άτομο

Επιχορήγηση της ΑνΑΔ 

€128,00 το άτομο

Πληρωτέο ποσό στο ΚΕΠΑ

€32,00 το άτομο 

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν από την ιστοσελίδα του Κέντρου Παραγωγικότητας στον σύνδεσμο: https://www.e-gnosis.gov.cy/training/kepa-events/hbo290/

Για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και με την υπεύθυνη του Προγράμματος κα Μελίνα Νεοφύτου στο τηλέφωνο 22806141 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mneophytou@kepa.mlsi.gov.cy.

(ΝΓ)