Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-12-2022 15:35

Πρόγραμμα κατάρτισης του Κέντρου Παραγωγικότητας για ομαδική εργασία και διαχείριση συγκρούσεων

Το Κέντρο Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή προγράμματος κατάρτισης με τίτλο «Πώς να καλλιεργήσετε αποτελεσματικά το πνεύμα ομαδικής εργασίας στην επιχείρησή σας και να διαχειριστείτε σωστά τις συγκρούσεις»,  διάρκειας 8 ωρών. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 08/12/2022 από τις 08:30 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ. και στις 09/12/2022 από τις 09:00 π.μ. μέχρι τις 13:00 μ.μ., στα εργαστήρια του Κέντρου Παραγωγικότητας στη Λεμεσό.

Στόχος του προγράμματος είναι η δημιουργία θετικού κλίματος, το όποιο θα τονώσει την επιθυμία για αλλαγή και την εφαρμογή των δεξιοτήτων ομαδικής εργασίας και ταυτόχρονα θα ενισχύσει τη δυναμική της ομάδας. Αυτό επιτυγχάνεται με βιωματική διαδικασία μάθησης που προσομοιώνει ασκήσεις επίλυσης προβλημάτων ομαδικότητας σε επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα «Πώς να καλλιεργήσετε αποτελεσματικά το πνεύμα ομαδικής εργασίας στην επιχείρησή σας και να διαχειριστείτε σωστά τις συγκρούσεις», απευθύνεται σε όλα τα άτομα που εργάζονται σε εταιρείες/οργανισμούς.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε για επιχορήγηση από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ). Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτούμενους τους, καθώς και άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Δικαίωμα Συμμετοχής €115 το άτομο

Επιχορήγηση της ΑνΑΔ   

€92,00 το άτομο

Πληρωτέο ποσό στο ΚΕΠΑ

€23,00 το άτομο 

 

 

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν από την ιστοσελίδα του Κέντρου Παραγωγικότητας στον σύνδεσμο:

https://www.e-gnosis.gov.cy/training/kepa-events/9412/

Για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και με την υπεύθυνη του Προγράμματος κα. Μελίνα Νεοφύτου στο τηλέφωνο 22806141 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mneophytou@kepa.mlsi.gov.cy.

(ΜΧ/ΙΚ)