Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-03-2023 10:47

Συναντήσεις των μελών της κυπριακής αντιπροσωπείας στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Αθήνα

Στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στην Αθήνα, τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας θα έχουν σήμερα χωριστές διμερείς συναντήσεις με ομολόγούς τους, στην ελλαδική πρωτεύουσα, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και καλών πρακτικών.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Κόμπος θα έχει συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπος Χαραλάμπους θα έχουν σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Άκη Σκέρτσο.

Ακολούθως, η κα Πική και ο κ. Χαραλάμπους θα έχουν συνάντηση με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Διευθυντή του Γραφείου του πρωθυπουργού κ. Γιάννη Μπρατάκο.

Εξάλλου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Γιάννη Οικονόμου.

(ΡΜ/ΝΓ/ΕΧΡ)