Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-05-2023 12:55

Παραμένει κλειστός ο δασικός δρόμος «Άσπρος Ποταμός (όρια κρατικού δάσους) - Τοξεύτρα», στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος πληροφορεί το κοινό ότι ο δρόμος «Άσπρου Ποταμού (όρια κρατικού Δάσους) – Τοξεύτρας» στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα εξακολουθεί να είναι κλειστός, λόγω βελτιωτικών έργων στο οδικό δίκτυο.

Παρακαλείται το κοινό, για αποφυγή ταλαιπωρίας αλλά και για λόγους ασφάλειας, όπως αποφεύγει τη χρήση του εν λόγω δρόμου και όπως χρησιμοποιεί τους δρόμους οι οποίοι οδηγούν από τις κοινότητες Ίνειας, Αρόδων και Κάθηκα προς το Πάρκο (κίτρινο χρώμα στον συνημμένο χάρτη). Ειδικότερα, αυτοί οι οποίοι θα επισκεφθούν τη Λάρα να χρησιμοποιούν τον δρόμο «Ίνεια-Λάρα» και όσοι θα επισκεφθούν τον Άβακα τον δρόμο «Πάνω Αρόδες-Άβακας».

Οι ιδιοκτήτες γης, οι γεωργοί, οι κτηνοτρόφοι και άλλοι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, μπορούν να χρησιμοποιούν τον δρόμο «Πέγεια-Οσία Ματρώνα-Άβακας» (πράσινο χρώμα στον συνημμένο χάρτη).

Το Τμήμα Δασών απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του κοινού και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση όταν τα έργα ανακατασκευής ολοκληρωθούν και ο δρόμος θα είναι κατάλληλος για χρήση.

(ΝΓ/ΕΧΡ)