Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-05-2023 10:19

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του παλιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Τρίτη 30/5/2023, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του παλιού δρόμου Λευκωσίας - Λεμεσού από τον κυκλικό κόμβο Ζυγίου μέχρι και τη σύνδεση με τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Λευκωσίας θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop&go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

2. Παράδοση στην κυκλοφορία της νέας εισόδου από τη Βιομηχανική Ιδαλίου προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό και της τρίτης λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λευκωσία

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 27/05/2023 η ώρα 11:00, θα παραδοθεί στην κυκλοφορία η νέα είσοδος από τη Βιομηχανική Ιδαλίου προς τον υφιστάμενο αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό,η οποίαήταν κλειστή για την τροχαία κίνηση στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1.

Επίσης, την ίδια ημέρα, το Σάββατο 27/05/2023 η ώρα 14:00 το απόγευμα, θα παραδοθεί στην κυκλοφορία και η τρίτη λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λευκωσία, η οποίαήταν κλειστή για την τροχαία κίνηση στα πλαίσια Κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται με τη νέα οδική κυκλοφορία.

3. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του δρόμου Χοιροκοιτίας-Οράς-Αγ. Βαβατσινιάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 31/5/2023 – 8/6/2023, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του δρόμου Χοιροκοιτίας-Οράς-Αγ. Βαβατσινιάς, από τη συμβολή με τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας-Λεμεσού διαμέσου της κοινότητας της Χοιροκοιτίας μέχρι και 1 χλμ. περίπου πέραν αυτής προς την ορεινή περιοχή.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου Χοιροκοιτίας-Οράς-Αγ. Βαβατσινιάς θα κλείνει τμηματικά (100 μέτρα ανά φορά) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop&go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

4. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στην είσοδο της Καλαβασού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 29/5/2023, από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το απόγευμα, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος στην είσοδο της Καλαβασού, από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού μέχρι και τη σύνδεση με τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η είσοδος της Καλαβασού από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, θα κλείσει ολοκληρωτικά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην επόμενη είσοδο της Χοιροκοιτίας με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης. Για την τροχαία κίνηση που θα κατευθύνεται προς Καλαβασό θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας και θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση stop&go ή/και προσωρινών φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΕΧΡ)